Céginformáció

A Betonsped Kft.-t 1990-ben magyar magánszemélyek alapították. A Társaság többségi tulajdonosa Oszuska Zoltán, aki ellátja a Társaság ügyvezető igazgatói teendőit is. A Betonsped Kft. megalapítása óta minden évet nyereségesen zárt. A Társaság fontosabb tevékenységei...

Ipari generálkivitelezés

Híreink

Betonsped Áruház

Megnyitottuk építőanyag barkács áruházunk...

Betonsped Áruház

Megnyitó ünnepély

Interjú Deák Alberttel

A Régió Tv Esztergom Háttér műsorában készült egy interjú Deák Alberttel ...

Tevékenységeink

Fővállalkozás

Fővállalkozásaink során a kezdetektől, az ötlet, az igény megszületésétől végig követjük projektjeinket a tervezésen és a kivitelezésen át, egészen az üzembe helyezésig. Azáltal, hogy már a tervezési folyamatot is mi felügyeljük, lehetőségünk van az építési költségek kezdetektől való tervezésére, nyomon követésére és ez által költséghatékony projektek megvalósítására, ami a mai világban az egyik legfontosabb megrendelői igény.

Ipari generálkivitelezés

Generál kivitelezéseink során alkalmunk van a közvetlen környezetünket szebbé, élhetőbbé tenni, értéket teremteni. Ez hatalmas felelősséggel jár, amit csak szakértelemmel és elhivatottsággal lehet felvállalni. Munkavállalóink mindegyike ezen tulajdonságokkal felvértezve végzi a dolgát, és teszik ezt az Ön érdekében.

Betonszerkezet építés

Beton- és vasbeton szerkezetek építése, csúszózsalus betonozás. Szerkezetépítési munkáink során olyan cégekkel működtünk együtt sikeresen, mint például Bridgestone Kft., Suzuki ZRt., Gyermelyi Zrt., Gestamp Hungária Kft., és még rengeteg más vállalattal.

Közműépítés

Földmunkák terén cégünk szintén nagyfokú tapasztalattal rendelkezik, a nagytömegű földmunkán át a közműépítésen keresztül az útépítési földmunkákig minden szakterületen kipróbáltattunk és sikeresen helyt álltunk.

Ipari padló

Az ipari padlók, térbetonok nagy jelentőségű épület részek, mindennapi használatnak vannak kitéve, ezért kivitelezésük nagyfokú szakértelmet és körültekintést igényel. Társaságunk ezen a szakterületen is számos referenciával rendelkezik, mindenre kiterjedő szolgáltatást tudunk nyújtani Megrendelőinknek.

Ipari padló HTC csiszolás

A HTC betoncsiszolás egy innovatív eljárás, amellyel lehetőség nyílik ESD, antisztatikus betonfelület kialakítására, ugyanis a csiszolt-polírozott betonpadló egyik alaptulajdonsága a jó vezetőképesség. Cégünk magasraktári síkpontos csiszolással is foglalkozik.

Referenciáink

Pályázati tájékoztató